Nak ingatkan kat semua pengunjung yang sudi blogwalking kat sini tolong tekan tajuk kat dalam entry ni dulu.. ok?kalau tak, dia tak loading normal.. Thanks.. ^^
Assalamualaikum ^^ Thanks sudi singgah.. jangan lupa tinggalkan jejak kat chatbox senang see^^ ada masa Mayra singgah your's blog.. ok? ^^

Sabtu, 10 Januari 2015

Back To School !

Assalamualaikum Warahmatullahhi Wabarokatu.
Allahhumma Solliaa'la Saiyidina Muhammad  Waa'la Alihi Wasohbihi Wassallam.^^




Go Back To School !










Apa perasaan korang?

T_T 
or 
^_^


Apa apa pun yang korang fill sekarang .....
tak penting..
yang penting ......................!!!
KERJASAMA!{adoiyai.. lari tajuk^^}

yang penting semangat kita!
semangat nak pergi menimba ilmu pengetahuan..
semangat nak jumpa kawan pun ada jugak kan?^^

view from google*



Don't stress..
tak elok..

Tapi Mayra ada sikit stress..#_#

sikit jer ..Normal lah kan? :P 




Menuntutlah ilmu sabanyak mungkin..sehingga ke liang lahat
yang pasti ilmu didunia ni takkan habis dipelajari
biarpun seumur hidup kita di spend timekan
untuk belajar...






Enjoy your day and pray for tomorrow ^^



1 comments:

Papaglamz berkata...

Assalamualaikum awak..

Tahniah sebab memenangi giveaway by liche. Saya dah review blog awak sebagai hadiah kemenangan. Jangan lupa terjah yer..

http://www.papaglamz.com/2015/01/review-blog-pemenang-segmen-giveaway.html

Chrome Pointer