Nak ingatkan kat semua pengunjung yang sudi blogwalking kat sini tolong tekan tajuk kat dalam entry ni dulu.. ok?kalau tak, dia tak loading normal.. Thanks.. ^^
Assalamualaikum ^^ Thanks sudi singgah.. jangan lupa tinggalkan jejak kat chatbox senang see^^ ada masa Mayra singgah your's blog.. ok? ^^

Khamis, 1 Januari 2015

Giveaway Preloved Books

http://budaksukavanilla.blogspot.com/2014/12/giveaway-preloved-books.html
Giveaway Preloved Books ini ditaja oleh :
 
Pemenang :
1 Top Referral :  4x buah buku
Random org :
13x buku = 13 pemenang 
2x shawl = 2 pemenang
2x topup RM10 = 2 pemenang
1x flower crown = 1 pemenang (dipilih oleh sponsor)
TAMAT 1 FEBRUARI 2015 
click banner untuk join :)

9 comments:

Munirah Ezzaty berkata...

salam. Dari ga yg sama http://mun-rah.blogspot.com/2015/01/giveaway-preloved-books.html
good luck!

Nurul Syahirah berkata...

singgah dari segmen yang sama ^^

http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/01/giveaway-preloved-books.html

Aqilah Azmi berkata...

Hi hi hi☺!!
Qila pun singgah dari GA sama jugak ehehe!

Sabrina SA berkata...

good luck :)
http://sebabakusabrina.blogspot.com/2015/01/giveaway-preloved-books.html

amirnawawi berkata...

Hye selamat berjaya untuk giveaway ini.

Jemput join giveaway mudah ni jugak. Terdapat pelbagai hadiah menarik untuk dimenangi.

http://amirnawawi.com/giveaway-mudah-voted-kempen-givealittle-ambank/

BudakVanilla berkata...

THANKS sangat2 sbb sudi join GIVEAWAY PRELOVED BOOKS. :)
taklama lagi giveaway akan tamat, so pastikan semua syarat telah diikuti ya. :3

tolong semak senarai peserta, takut terlepas pandang. TQ :D
semak senarai peserta di ---> http://budaksukavanilla.blogspot.com/2015/01/senarai-peserta-giveaway-preloved-books.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Hi ... Blog walking dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Hi ... Blog walking dari giveaway yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Chrome Pointer