Nak ingatkan kat semua pengunjung yang sudi blogwalking kat sini tolong tekan tajuk kat dalam entry ni dulu.. ok?kalau tak, dia tak loading normal.. Thanks.. ^^
Assalamualaikum ^^ Thanks sudi singgah.. jangan lupa tinggalkan jejak kat chatbox senang see^^ ada masa Mayra singgah your's blog.. ok? ^^

Sabtu, 10 Januari 2015

Kemma's Huge Giveaway ♡

Assalamualaikum ^^
Today Mayra join giveaway lagi..

Hadiah yang disediakan
amatlah digemari
oleh
girl(s)!
Tak teringin nak join ke?
_____________________________________________________
esok dah go back to school kan?
habiskan semua giveaway yang ada nak ?
hehehe 
ada-ada jer otak Mayra ni ..
______________________________________________________




Senarai hadiah.

hehehe haa ni haa hadiah-hadiahnya ! ish korang ni tak reti sabar . yup sememangnya huge sbb BANYAK SANGAT . okey dah tak yah bebel , jom tengok hadiah apa ..

Hadiah-hadiah :
  • Lap Blanket 3x
  • Dompet 1x
  • Fuzzy Socks 3x
  • Novel English 1x
  • Cute Notebook 3x
  • Cute Pencil Case 3x
  • Room Decor Handmade by Carnations_beauty 3x
  • Wide shawl 2x
  • Sunglasses 1x
  • Shopping bag 2x
  • Avon Simply Pretty Full Lash Mascara 7ml 1x
  • Avon Simply Pretty Eyeshadow Duo 1.7g 1x
  • Avon Pretty Trendy Body Spritz 100ml 1x


Jom JOIN ![Mayra dah join ^^]

GOOD LUCK !

5 comments:

BudakVanilla berkata...

thanks for tagging :D

Sugar Meow berkata...

terima kasih sebab join :) goodluck

Hikmatul Khasanah berkata...

hai awak , ada syarat baru untuk giveaway ni . sila pergi ke entri tersebut untuk ketahuinya . minta maaf atas kesulitan ini . terima kasih

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Syah berkata...

Assalamualaikum..hai2

Saya menjual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank dan etc.
jemput singgh blog saya

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

ig @nurnasuha96_

whatsapp +60196117811

Chrome Pointer