Nak ingatkan kat semua pengunjung yang sudi blogwalking kat sini tolong tekan tajuk kat dalam entry ni dulu.. ok?kalau tak, dia tak loading normal.. Thanks.. ^^
Assalamualaikum ^^ Thanks sudi singgah.. jangan lupa tinggalkan jejak kat chatbox senang see^^ ada masa Mayra singgah your's blog.. ok? ^^

Khamis, 8 Januari 2015

Salam jumaat

Assalamualaikum Warahmatullahhi Wabarokatu 
Allahhumma Sollia'la Saiyidina Muhammad Waa'la AliSaiyidina Muhammad

Melalui tajuk kat atas pun dah tahu apa yang 
Iman nak sharekan?^^

Today Iman nak share kebaikan yang ada dalam hari jumaat ni..kat korang semua.

Banyak amalan yang selalu dipraktikkan oleh 
Rasulullah 
pada hari jumaat.


Jom kita menelusuri hari jumaat hari ni dengan bermunajat kepada Allah s.w.t

Nak tahu sunnah -sunnah pad hari jumaat?
turun bawah 
:
;
;
;
;
:
;
:
;
:
;
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:



Ini antara sunnah yang boleh dipraktikkan 
ada banyak lagi kita boleh buat betul dak?

Contoh sis?

=  Perbanyyakkan solat solat sunat..
= Perbanyyak baca Al-Quran 
dll ^^




Hari jumaatkan hari yang mulia.. 
Isilah ia dengan amalan yang disukai ALLAH peace ^^



0 comments:

Chrome Pointer