Nak ingatkan kat semua pengunjung yang sudi blogwalking kat sini tolong tekan tajuk kat dalam entry ni dulu.. ok?kalau tak, dia tak loading normal.. Thanks.. ^^
Assalamualaikum ^^ Thanks sudi singgah.. jangan lupa tinggalkan jejak kat chatbox senang see^^ ada masa Mayra singgah your's blog.. ok? ^^

Sabtu, 11 April 2015

*hapless tak BERBAU

~Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarokatu~

Subhanallah~Alhamdulillah~AllahuAkbar~Lailahaillah





!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Apa agak perasaan korang kalau jatuh tangga?"

"Malu"
"Shy"
"Shame"
"Sakit"
"Geram"
"Nak nangis"
"Selamba"
"Ada aku kisah"
"Buat muka poyo"


HEHEHEHEHEHIHIHIHIHUUHUHUHUHHU...

~JAWAPAN AKU!~

"hAhAhAhaAhAhA"
itu jawapan..
dalam hati nangis malu, sedih, sakit..
*sebati bergaul dah perasaan ni! 
{kononnya cover malulah!}

aku bukan jatuh tangga !
tapi
jatuh VAN!

*ceritanya begini..

aku kan naik van gi sekolah..
pastu sampailah kat sekolah..
first turn kawan aku turun. second akulah pulak..

nak dijadikan cerita aku pijak kain dia..tapi dia turun elok
then aku pijak kain aku pulak
disebabkan sniffed out*malang tak berbau

Aku JATUH!
jatuh tang lutut dulu pulak tuu!~

dengan itu sang klon puntianak pon menjelma hahhaha

"Aarrgghhhhhhh!" 

^^^^^^^^^^^^^^^^^^
malu wei! malu sangat!
semua orang tengok acik van siap bukak lampu belakang*tak pernah-pernah bukak lampu..

Alhamdulillah ALLAH tutup AIB aku..
time tu kan awal pagi lagi..
so , wajah aku tak delah nampak.. 

feel blessful*


kawan yang gelak dalam senyap!! 

7 comments:

Ana Nur berkata...

Assalammualaikum.

Serious lwak kot ko jtuh. Dhlh trjerit mcm pontianak sipi2 nk kena langgar. hhaaha :p

A'aisyah Humairah berkata...

waalaikummussalam..

mu senyap!~ haha

Nabila Syifa berkata...

hahah..sabar ye

FATIRAH MOHAMAD KASIM berkata...

comelnya belog..
sama la perasaan bila jatuh tangga mcm berirama.
tulang punggung berbirat..hikhik

A'aisyah Humairah berkata...

Fatirah ^^ kan? hehehe

Muhammad Zulfikar berkata...

Hahaha
Mcm2 perasaan ade😂

Muhammad Zulfikar berkata...

Hahaha
Mcm2 perasaan ade😂

Chrome Pointer