Nak ingatkan kat semua pengunjung yang sudi blogwalking kat sini tolong tekan tajuk kat dalam entry ni dulu.. ok?kalau tak, dia tak loading normal.. Thanks.. ^^
Assalamualaikum ^^ Thanks sudi singgah.. jangan lupa tinggalkan jejak kat chatbox senang see^^ ada masa Mayra singgah your's blog.. ok? ^^

Selasa, 23 Jun 2015

Raya Giveaway by Sally Samsaiman



ASSALAMUALAIKUM SEMUA !~

Hari ni Mayra join satu lagi Giveaway..
korang tak nak join ke ?
mana tahu ada rezeki ke, manalah tahu.. rezeki kadang kadang datang dari punca yang tidak disangka sangka.. so kalau nak kita kena usaha.. ^^

dan  jangan lupa.. dalam rezeki kita ada hak orang lain.. 







HADIAH *_* ^^

Duit Raya RM 20 - 7x PemenangKad Raya Design by DayangDeno -  5x PemenangKad Raya Sally - 15x Pemenang




Moga - moga adalah rezeki kita berkat bulan
Ramadhan  ni kan? 
hehehe 

apa apa pun 
selamat menyambut pesta Ibadah 
bukan pesta Juadah ^^


GOOD LUCK !

assalamualaikum.

2 comments:

Ar Eirza Japar berkata...

good luck...jemput join giveaway saya juga ya:-

http://eirza.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-erza_24.html

Ms. Kejupenyet berkata...

good luck
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Chrome Pointer